Accomodatie noorden van het land

  • tessa

    Goedeavond

    Ik twijfel een beetje. Ik heb nog een nacht in te delen tussen magoesbaskloof hotel en awelani lodge net voor de meest noordelijke gate van het kruger park. Is het het waard is om vanuit Tzaneen toch door te rijden naar klein Boyali lodge / magpungubwe nationaal park. Of toch ter noorden van Louis Trichardt een lodge te boeken? Soutpansberg is ook mooi. Bovenin zijn maar weinig accomodaties en we willen het aantal kilometers beperkt houden voor onze jongere kinderen. Is het ‘uiterste’ noorden de extra kilometers waard? De vegetatie en geologie lijkt op google maps wel anders dan de andere gebieden in Limpopo en Mpumalanga waar we ook langs gaan zoals waterberg, drakensbergen en barbeton nature reserve.

    Idealiter hadden we net wat meer tijd in het noorden doorgebracht maar ivm de beschikbaarheid van 4 persoonshuisjes in de rest camps in het kruger was dat geen optie. Tip..wanneer anderen in de zomervakantie naar kruger..de 4 persoons accomodaties gaan heel hard!

    Groetjes Tessa

  • Annemieke

    Beste Tessa, 

    Ik weet wel een leuke B&B in Phalabwora voor jullie, De B&B ligt 7 min van het Kruger park af, dan hoef je niet om te rijden helemaal naar het Noorden, Ik zou dit niet doen.

    Annemieke woonachtig in Zuid Afrika /https://reizenzuidafrica.eu

    https://reizenzuidafrica.eu