Vlucht naar Kaapstad en terugvlucht van uit Johannesburg .

  • Theo

    Ik ben een 3- weekse reisroute aan het uitstippelen voor in october / november volgend jaar . Ik zou willen landen in Kaapstad om van daar uit de Garden route te doen en van uit Port Elisabeth een binnenlandse vlucht nemen naar Johannesburg alwaar ik de Panoramaroute wil doen en het Kruger park om vervolgens nog enkele dagen te verblijven in St Lucia om van daar uit met de huurwagen naar Johannesburg te rijden om de terugvlucht te nemen naar Brussel , eventueel Amsterdam .

    Dus kort samengevat , heen Kaapstad en terug van uit Johannesburg . Doe ik hier goed aan of kan ik beter mijn terug vlucht ook van uit Kaapstad doen maar dan zit ik al met twee binnenlandse vluchten nl. van Port Elisabeth naar Johannesburg en van Johannesburg naar Kaapstad .

  • Annemieke

    Is goed te doen hoor. Een optie is van Port Elizabeth vliegen naar Durban, dan St. Lucia doen en verder rijden, panaramaroute etc dan weer naar Joburg.

    goed plan hoor aankomen in Kaapstad en terug vanuit Joburg.

    Annemieke woonachtig in Zuid Afrika /https://reizenzuidafrica.eu

    https://reizenzuidafrica.eu
  • Christel

    Hallo

    Heb deze reis 4 jaar geleden ook gedaan. Ik stel me de vraag of het niet beter zou zijn als je een binnenlandse vlucht naar Durban neemt om alzo eerst St Lucia te doen. Alzo kan je via Hluhluwe/Imfolozi park (zeer mooi park) naar de grens van Swaziland rijden. Daar ergens overnachten en dan verder naar Kruger. Dan kan je de panoramaroute meenemen op weg naar Johannesburg. 

    Groetjes       Christel