Camperhuur vanaf Nelspruit

  • Sander

    Goedenavond,

    Wij oriënteren ons op een rondreis van een maand door Zuid-Afrika in 2020. We zijn er al vaak geweest en onze jongens zijn er zelfs geboren.

    Nu vinden wij een camper ideaal in het Krugerpark maar juist weer niet in/rond de steden. Daar slapen we liever in anderssoortige accommodatie en gaan met een gewone auto erop uit. Toch zonde om dan een camper van ruim 100 Euro per dag bij je te hebben (dan betaal je eigenlijk voor 2 accomodaties) en praktisch ook onhandig. 

    Nu hebben we al ontdekt dat bij Sunny Cars een gewone auto huren goed kan en je hem dan ook makkelijk kunt inleveren op een andere plek tegen een heel schappelijk meerprijsje. Dus toen ontstond het idee: we huren een gewone auto in/rond Jo’burg, rijden ermee naar Kruger Mpumalanga AirPort in Nelspruit, ruilen hem daar in voor een camper, dagje of 5 Kruger, camper weer in Nelspruit inleveren en verder met een gewone auto. Of met de camper door naar de wildparken in KZN en dan in Durban inruilen voor een gewone auto, maar gezien je in Hluhluwe niet mag kamperen zijn we nog niet helemaal overtuigd of dat handig is.

    We hebben hier en daar al wel een camper “op aanvraag”  zien staan vanaf Nelspruit maar met veel te kleine bedden (ouders zijn allebei 1.90m +). 

    Wie heeft een goede tip? Het lijkt ons zo zonde om een camper uit Johannesburg weer terug te moeten brengen voordat je verder kunt. Tuurlijk, one way van Joburg naar Durban kan evt ook maar het allerliefste Nelspruit-Nelspruit (jammer dat dat vliegveld daar nog steeds niet internationaal wordt aangevlogen…)

    Groet

    Sander

  • Annemieke

    Hallo Sander,

    Wel een goed idee van je om het zo te doen. Maar ik ben bang dat je een camper in Nelspruit niet kan huren.

    Bel of mail Sunnycars of zij via hun contacten daar er misschien 1 kunnen regelen, wie weet.

    suc6

    Annemieke woonachtig in Zuid Afrika /https://reizenzuidafrica.eu

    https://reizenzuidafrica.eu