wie heeft tip voor safari voor 'gevorderden'; geen big 5, wel bijzondere dieren fotograferen

  • Marianne

    Hoi allemaal

    Ik ben op zoek naar een mooie bestemming voor 3 tot 6 dagen voor mijn man. Hij is semi-professioneel fotograaf en in de afgelopen 20 jaar hebben we al heel veel van Afrika gezien. Hij wil graag in oktober een week naar een mooie bestemming waar hij bijzondere dieren kan fotograferen. Het gaat niet om de big 5 maar wel om dieren zoals aardvark, civetkat en diverse soorten slangen. Graag in een natuurlijke omgeving.

    Mijn man is iemand die het de moeite waard vindt om lang te wachten voor de perfecte foto (en dat is best irritant voor anderen :) ) en zou graag met een prive-chauffeur/gids op pad gaan of nog liever, zelf rijden.

    Het hoeft zeker geen luxe accomodatie te zijn, een simpele tent is ook prima. Het gaat echt om het fotograferen van de dierensoorten die je minder vaak ziet en vaak minder interssant zijn voor andere mensen.

    Wie heeft een tip voor hem?

  • Annemieke

    Ja dat is een moeilijke vraag. Overal kan je die beesten tegenkomen, maar ja wanneer……

    juist dit soort dieren zijn heeeel moeilijk te zien. Het Aardbark is een nacht dier…. En slangen zijn…ja moet je geluk hebben. En met de civetkat jaaaa ook nog nooit gezien. En wij hebben inmiddels wel ruim 100 safari's gedaan.

    dus ja wat is  wijsheid. Weet wel een goed safari bedrijf, maar geen idee of ze kunnen helpen,..

    suc6

    Annemieke woonachtig in Zuid Afrika /https://reizenzuidafrica.eu

    https://reizenzuidafrica.eu